Home
Despre mine
Cursuri
Workshopuri
Lectii Gratuite
Consiliere si Terapii
Testimoniale
Contact
Blog
Nume: ULTRAMIND ESP
Data: 26-27 Noiembrie
Locatie: Buzau

   Sistemul ULTRAMIND creat de Jose Silva este  singurul sistem in concordanta atit cu metoda stiintifica cit si cu religia. Ultramind nu incalcanici un principiu stiintific sau religios,va functiona pentru tine indiferent de religia sau de pregatirea ta stiintifica.  90 % din oameni gindesc si actioneaza la nivelul Beta al creierului ,adica la 20 de cicluri de secunda.


Cei 10 % care gindesc si actioneaza la 10 cicluri pe secunda ,adica la nivelul Alfa al creierului sunt mai norocosi,mai sanatosi ,realizeaza orice isi propun . Din studiile facute sa demonstrat ca toate geniile lumii : Leonardo da Vinci, Nikola Tesla, Albert Einstein, Jose Silva gindeau si actionau la nivelul Alfa al creierului . 

Acum vei putea invata si tu cum sa atingi si sa actionezi la nivelul Alfa in mod constient. Mai mult ,iti poti dezvolta  perceptia extra-senzoriala ( ESP), iti poti proiecta mintea in diferite locuri de pe planeta si din Galaxie  pentru a gasi informatiile de care ai nevoie ,pentru a putea lua deciziile cele mai bune in privinta sanatatii, relatiilor, afacerilor, in orice domeniu ai nevoie .

Dupa cum bine stii din experienta ta atunci cind iei decizii rele ai parte de suferinta,dezamagire , esecuri, nefericire in general. Deciziile bune in schimb iti aduc fericire, iubire, implinire,succes.

Normal ca fiecare dintre noi ne dorim sa luam mereu cele mai bune decizii,iar acest lucru il putem face lasindu-ne ghidati de o Inteligenta Superioara sau de Isus,Buddha ,Alah ,cum vrei tu sa numesti pe acest ghid al tau in functie de credintele tale. 

Aplicind Technica Proiectiei Mentale  pe care o vei invata la Curs cu ajutorul Instructorului , vei putea sa  primesti  instructiunile de care ai nevoie pentru a corecta problemele pe acest pamint si implicit pentru ca TU sa ai o viata mai buna . 
O viata mai buna in opinia lui Jose Silva era astfel :
1.  Sanatatea este primordiala. Doar fiind sanatos iti poti indeplini misiunea pe acest pamint , poti fi de ajutor tuturor celor care au nevoie de tine .Poti obtine indrumare in a iti regasi starea de sanatate, nutritia corecta, eliminarea nivelului de stres , o vitalitate si longevitate crescuta.
2.  imbunatatirea si armonizarea tuturor  relatiilor interumane din viata ta : prietenie, iubire, casatorie, familie ,copiii, afaceri.
3.  Cresterea si dezvoltarea afacerii tale pentru a putea realiza lucruri cit mai frumoase ,mai utile si mai marete atit pentru umanitate cit si pentru tine si cei dragi tie.

Astazi oamenii au inteles ca suntem fiinte fizice si spirituale , ca suntem conectati cu totii intre noi si vor sa invete cum sa isi dezvolte abilitatile mentale astfel incit sa se poata conecta spiritual cu altii ,sa comunici cu Inteligenta Superioara,sa iti dezvolti telepatia ,sa faci proiectii mentale pentru a corecta diferite probleme.

Acum cu noul Curs UltraMind E.S.P  vei invata sa :
- atingi nivelul Alfa al creierului in doar citeva minute prin Exercitiul de Centrare  Silva conceput de Jose Silva
- atingi un nivel adinc de relaxare in doar citeva minute 
- inveti si memorezi mai repede,mai usor
- iti intaresti vointa
- iti stimulezi creativitatea ,inspiratia si imaginatia 
- iti mentii si redobindesti starea ta naturala de sanatate
- elimini orice fel de obisnuinte negative si dependente ca :fumatul, controlul greutatii, alcool, droguri, etc...
- cresterea performantelor in sport ,oricare ar fi nivelul tau
- influentezi alte persoane de la distanta
- iti imbunatatesti si iti mentii la nivele maxime toate relatiile interumane pe care le ai.
- elimini stresul din viata ta ori de cite ori ai nevoie de liniste 
- dobindesti claritate in decizii si o concentrare mai eficienta
- iti folosesti in mod precis si cu maxima incredere intuitia ta naturala 
- ai succes in afaceri  aplicind technicile UltraMind E.S.P create de Jose Silva 
- cum si cind sa folosesti Technica Proiectiei Mentale pentru a primi ajutor si indrumari de la Inteligenta Superioara 
- folosesti Technica Celor 3 Scene ,folosind indrumarile primite ,pentru a putea programa : succesul in viata, relatia pe   care ti-o doresti ,imbunatatirea starii de sanatate cit si vindecarea pe care ti-o doresti in caz ca ai nevoie, imbunatatirea relatiei tale cu toate persoanele din viata ta,casa, masina sau motocicleta pe care o vrei si tot ceea ce  mintea ta poate concepe .

Technici Specifice UltraMind E.S.P 
-- Technica Celor 3 Scene ; poti corecta orice fel de problema din viata ta ,faci lucrurile sa se intimple asa cum este cel mai bine pentru toate partile implicate conform principiilor Silva UltraMind
-- Technica Proiectiei Mentale prin care obtii indrumari si raspuns de la Nivelele Superioare ,oricare ar  reprezenta acestea pentru tine ( Divinitate , Inteligenta Superioara  , etc ..) 
- obtii informatii despre intentiilor persoanelor cunoscute si necunoscute
- descoperi de ce ai fost trimis pe Pamint si care este misiunea ta aici

La inscriere persoanele care au mai participat la un curs Silva sunt rugate sa specifice acest lucru .

Toate acestea si multe altele le poti invata si folosi in folosul umanitatii si al tau in doar 2 zile de Curs,timp in care vei descoperi incredibila putere a mintii tale si ceea ce poti face cu ea.. Te astept la Curs !


 Instructor  UltraMind E.S.P . Victor Benescu

INSCRIERE
Locuri*:
Nume*:
Telefon*:
Email*:
Comentariu:

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Lectii gratuite
Ultramind Relaxarea
Ultramind Intuitia
Ultramind Afirmatiile

Abonare Newsletter


Copyright © PositiveLife.ro - All Rights Reserved