Home
Despre mine
Cursuri
Workshopuri
Lectii Gratuite
Consiliere si Terapii
Testimoniale
Contact
Blog
Nume: Ultramind Afirmatiile
Data:
Locatie:
SILVA ULTRAMIND Afirmatiile

Folosim întotdeauna expresiile la timpul prezent ! Trebuie să crezi că scopul tău se află în sfera posibilităților de realizare. Dacă repeți afirmația și în același timp te gândești că nu o poți îndeplini, vei sabota singur acest proces. Poți începe să practici această metodă cu scopuri mai mici și mai credibile. Pe măsură ce îți vei atinge aceste scopuri, încrederea în tine și în afirmațiile tale va crește, astfel vei putea rezolva probleme din ce în ce mai mari. Cea mai bună metodă de a programa afirmație este să-ți eliberezi mintea de orice dorință și intenție. Folosește sugestia ca și când acel lucru sau stare pe care ți-o dorești este deja îndeplinită, ceva ce este adevărat, este evident și deci nu poate fi negat. Nu trebuie atacat sau apărat pur și simplu așa. Când o sugestie este corect implementată în subconștient efectul ar fi imediat, va apărea peste noapte și va fi un efect gradual și cumulativ. Vizualizarea creativa este o aplicație și mai puternică decât afirmațiile. Vizualizarea se face tot la timpul prezent dacă îți doresti să fii vindecat de o boală, sa ai casă sau o mașină nouă, o relație, atunci simte sentimentul și bucuria ,simte emoția. Bucurie intensa, ca și cum am deja, am primit acum și nu cândva în viitor ceea ce imi doresc .
Noi în Sistemul Ultramind, pentru a vizualiza corect, folosim așa cum Jose Silva ne sugerează un ecran mental. Acest ecran mental trebuie să fie în fața ochilor tăi ridicat la un unghi de 20 °, la cel puțin 2 m în fața ta. Ecranul mental poate fi cât vrei tu. Îți poți îmbunătății vizualizarea creativa astfel vei proiecta o imagine cit se poate de realistă. Încorporează mișcarea, fă ecranul 3-D.... pune în el forme și culori cât mai realiste, simte emoțiile asociate cu imaginea, simte bucuria sentimentul de împlinire a dorinței tale. Gândurile fără emoții nu au nici o putere, simte emoția de a avea ceea ce-ți dorești, folosește-ți și celelalte simțuri, simte cum bate vântul, cum sunt mirosul de culori de temperatura. Cu cât se implici mai multe simțuri, cu atât mai reale vor fi imaginile din subconștientul tău. Deci, cu cât o imagine este mai reală,cu atit mai mult trebuie sa ne folosim de toate simțului și mai ales emoțiile. Emoțiile sunt factorul declanșator, scânteia care de la care pornește totul. Rezultatele se vor obține în funcție de convingerea ta și cât de puternic ai vizualizat și cate emoții ai pus în obținerea rezultatului.
Termenul de E.S.P. vine de la Percepție Extrasenzoriala și se referă la comunicare sau percepție fără ajutorul celor cinci simțuri,deci al saselea simt. Jose Silva spunea ca atunci cind ne folosim de Percepția Extrasenzorială Eficientă sau Efectivă putem folosi intuiția pentru a ne crește capacitățile de vindecare pentru a ne dezvolta empatia și de a înțelege mai bine sentimentele unei persoane, in a dezvolta relațiile interumane, în afaceri, pentru ghidarea în alegerile pe care le avem de făcut în viață. Aplicațiile sistemului UltraMind sunt atât de puternice, încât marea majoritate a participanților la aceste cursuri au parte de experiențe senzoriale efective, încât din a doua zi a cursului.

Lectii gratuite
Ultramind Relaxarea
Ultramind Intuitia
Ultramind Afirmatiile

Abonare Newsletter


Copyright © PositiveLife.ro - All Rights Reserved