Home
Despre mine
Cursuri
Workshopuri
Lectii Gratuite
Consiliere si Terapii
Testimoniale
Contact
Blog
Nume: Ultramind Intuitia
Data:
Locatie:
SILVA ULTRAMIND
INTUITIAIntuiția este o abilitate naturală care devine și mai puternică atunci când te afli într-o stare meditativă, de relaxare profundă. O tehnică simplă de a utiliza este să mergi la nivelul ALFA și să-ți pui o intrebare in legatura cu ce ai vrea tu sa afli ...Lasă să apară pe ecranul tău mental imaginea asupra răspunsului căutat, nu analiza ceea ce vezi, doar trebuie să descrii mental ceea ce vezi, concentrează-te asupra descrierii, nu asupra analizei. Dacă vei începe sa analizezi ceea ce vezi atunci partea logico-rațională a creierului tău va deturna procesul de percepție a raspunsului . Sistemul Ultramind te învață că atunci când te concentrzi asupra propriului obiectiv trebuiesc respectate cele trei condiții pentru manifestarea rezultatului dorit.
1. Dorința, avem nevoie de o dorință arzătoare, foarte puternică de a atinge un obiectiv;
2. Credința, să avem o convingere puternică că acel nou obiectiv este posibil și în limita puterilor noastre;
3. Așteptarea, acea stare de așteptare pentru a vedea rezultatul final.
Poți folosi următoarea regulă: un obiectiv bun ar trebui să te sperie puțin, în sens pozitiv evident și să te emoționeze foarte mult. Una dintre cele mai importante idei ale lui Jose Silva a fost aceea că tot suntem aici pe pământ pentru a ne putea atinge un țel cât mai înalt, scopul nostru în in viata.
Înaintea lui Jose Silva, Napoleon Hill a efectuat cercetări de peste 20 de ani asupra celor mai bogați și de succes oameni din lume și a ajuns la concluzia că toți acești oameni au fost capabili să intre în contact cu o putere superioară pentru a le transmite idei, inspirație și le-a dat răspunsuri la diferite probleme și provocări pe care aceștia le aveau. Aceasta a fost una dintre cele mai puternice chei ale succesului, ceea ce Napoleon Hill a descoperit cu 50 de ani înaintea lui Jose Silva a fost schimbat de Jose Silva când a creat sistemul de antrenament al minții Silva UltraMind. Pe lângă Napoleon Hill și Jose Silva, a rezumat acest lucru cind a spus ca : „SINGURUL LUCRU DE VALOARE ESTE INTUITIA „
Ești îndreptățit să ai toate succesele, bucuriile și îndeplinirile la care visezi dar toți suntem trimiși aici cu o misiune pe care trebuie sa o îndeplinim și avem toate resursele necesare pentru a o duce la îndeplinire. Întrebarea firească care se naște este atunci de ce atât de mulți oameni nu obțin lucruri, viața pe care o merită? În mod normal, răspunsul este simplu toți acei oameni vor să realizeze ceea ce cred ei că ar trebui să facă, în loc să facă lucrurile pentru care au fost trimiși să le facă. Află care este scopul tău și foarte multe uși se vor deschide. Jose Silva a crezut că suntem pe acest pământ pentru a ne implica în folosul umanității, așa cum vom întâlni în cadrul cursului afirmația dacă acest lucru este necesar și benefic pentru umanitate. De câte ori facem un lucru care nu este în concordanță cu misiunea noastră ne lovim de foarte multe piedici, o slujbă neplăcută o relație neproductivă, o condiție financiară slabă, o sănătate precară. Unele lucruri sunt anume făcute să meargă greșit tocmai pentru a ne arăta că suntem noi înșine pe drumul greșit. Uneori programăm ceva și din diferite motive nu ne iese, întâlnim diferite piedici. Jose Silva spune că atunci când acest lucru se întâmplă, este foarte probabil ca acel lucru pe care ni-l dorim, să nu fie pentru noi. Ce ar putea fi ceva ce ne îndepărtează de la scopul nostru în viață de cele mai multe ori, ceea ce este sau noi percepem ca o situație negativă, este de fapt norocul într-o formă pe care n-o percepem încă, o forma a norocului așa zis „mascată”. Atunci când ceri înțelept ai vedere următoarele: mai întâi întreabă-te de ce vrei ceea ce vrei, du dorința la o formă de necesitate elementară, programează-te mental pentru aceste lucruri, fii deschis la răspuns și ghidează-l sub diferite forme.
De multe ori ne întrebăm cum reușesc oamenii norocoși cum se face că acești oameni sunt mereu la locul potrivit în momentul potrivit. Una din aceste condiții este să știm să eliminăm stresul din viața noastră relaxându-ne.

Lectii gratuite
Ultramind Relaxarea
Ultramind Intuitia
Ultramind Afirmatiile

Abonare Newsletter


Copyright © PositiveLife.ro - All Rights Reserved