Home
Despre mine
Cursuri
Workshopuri
Lectii Gratuite
Consiliere si Terapii
Testimoniale
Contact
Blog
Nume: Ultramind Relaxarea
Data:
Locatie:

 

SILVA ULTRAMIND
RelaxareaOdată cu exercițiu de centrare Silva ne vom putea reduce frecvențele cerebrale la un nivel mult mai stabil și mult mai puternic nivel denumit științific, nivel ALFA. Acest nivel ne permite să controlăm și să valorificăm puterea minții noastre.
Există două tipuri de relaxare:
- Relaxare pasivă
Rămânând în acest tip de relaxare comutat pe modul pasiv ii lăsam corpului nostru posibilitatea să își activeze singur mecanismele naturale de însănătoșire pe care noi le avem în mod natural, dezactivând sau decuplând mecanismele de supraviețuire.
- Relaxarea activă pe care o putem atinge prin tehnicile lui Jose Silva, ne permite să folosim relaxarea starea relaxată a minții pentru a ne rezolva problemele, pentru a ne îmbunătății memoria, pentru a învăța lucruri noi pentru a ne schimba obiceiurile nedorite, pentru a ne îmbunătății sănătatea și capacitățile de vindecare a creierul nostru. Creierul nostru functioneaza cu o mica cantitate de energie ,asemenea unui computer .Acest curent vibrează la diferite viteze. Când ești treaz cu ochii deschiși vibrațiile cerebrale se ridică la circa 20 pe secundă, ceea ce științific este denumit 20 de cicli pe secundă sau frecvența Beta. Când adormim frecvența creierului încetinește până la jumătate de ciclu pe secundă. Cele mai profunde nivele ale somnului acest nivel este cunoscut ca fiind nivelul Delta. Intre aceste două nivele ale activitatii creierului Beta și Delta mai există încă două nivele ale activității mentale. Când suntem într-un somn ușor sau stare de meditație, ne aflăm la nivelul altor vibrații, nivel care atunci când măsoare între 7-14 cicluri pe secundă. Acest nivel este referința noastră când voi spune : indreapta-te catre Centrul Tau si se numeste nivelul ALFA.
A atinge nivelul ALFA sau a ne Centra, este același lucru cu a medita. Când medităm, din punct de vedere științific, ne reducem frecvențele cerebrale la nivelul ALFA .Nivelul ALFA este nivelul pe care-l folosim pentru a ne activa mintea. Nivelul Teta este un nivel de relaxare și mai profund pe care îl atingem atunci când dormim profund, iar undele cerebrale se situat între patru și șapte cicli pe secundă.
Jose Silva, prin cercetările sale, a aflat că atunci când rămâi la nivelul ALFA accesezi mult mai multe informații decât atunci când ești la nivelul Beta. Sentimentele intuitive, crearea ideilor a gândurilor și toate celorlalte idei pline de inspirație ne vin atunci când ne aflam la nivelul ALFA . Prin atingerea nivelului ALFA vei învăța să vizualizezi să te relaxezi să devin mai sănătos vei accesa intuiția și viața ta va deveni mult mai bună. Jose Silva demonstra puterea mintii la nivelul ALFA printr-un experiment de creativitate cu toți cei 10 copii ai săi ,chiar si copiii vecinilor din orașul său natal Laredo,Texas. Ii ruga pe copii să găsească o soluție la o problemă cât timp erau la nivelul Beta apoi îi ruga să găsească o soluție la aceeași problemă ghidându-i in nivelul ALFA . Întotdeauna toti copiii veneau cu mult mai multe soluții,mult mai practice si mai creative atunci când erau la nivelul ALFA.
Influența minții noastre nu ne limitează doar la a ne îmbunătății emoțiile, aptitudinile și corpul fizic, mintea noastră poate influența și lume exterioară creează așa-zisele coincidențe uimitoare care ne vor conduce spre îndeplinirea scopurilor noastre. Putem folosi în acel scop și afirmațiile pozitive referitoare la scopul nostru.
Afirmațiile le va face întotdeauna la timpul prezent. Afirmațiile sunt idei pe care le spunem mental în timpul stării de relaxare in că ne aflăm .Afirmațiile le facem intotdeuna la timpul prezent ca și cum acțiunea ar fi avut deja loc. Acest concept a fost descoperit de către celebrul medic francez Emile Coue. Cea mai celebra afirmația lui Emile Coue a fost: în fiecare zi, prin orice mod, mă voi face din ce în ce mai bine. Toate afirmațiile devin cu mult mai puternice atunci când sunt făcute la nivelul ALFA , pentru că subconștientul nostru este adus la un alt nivel de conștiință, acest lucru făcând mai ușoară transmiterea comenzilor noastre către subconștient.
Ține cont de aceasta regula, atunci când creezi afirmațiile pozitive.
Afirmațiile trebuie să fie făcute la timpul prezent, subconștientul nostru gândește în termen de trecut prezența viitoare. Exemple de afirmatii : sunt sanatos,atrag abundenta finaciara in viata mea chiar acum ,am o relatie extraordinar de frumoasa ,sunt un jucător de tenis excelent!

 

Lectii gratuite
Ultramind Relaxarea
Ultramind Intuitia
Ultramind Afirmatiile

Abonare Newsletter


Copyright © PositiveLife.ro - All Rights Reserved